Close
Type at least 1 character to search

Becontent marketing podcast

A Becontent Marketing Podcast adásaiban minden alkalommal aktuális marketing trendekről, marketing megoldásokról, szakmai hírekről és egyéb érdekességekről beszélgetünk vendégeinkkel. Ezenkívül természetesen szó van üzletről, munkaerővel kapcsolatos kérdésekről és említésre méltó kampányokról is. 

Ha nem szeretnél lemaradni, akkor iratkozz fel alábbi csatornáinkra!

Marketing Podcast epizódok

Nincsenek trendek - Kozmikus ügyfélélmény I BeContent Podcast — E005

Jankó Mihály, marketingkommunikációs szakember, a vizuális kommunikáció megszállottja. Több tucat cégnek segített formába önteni a logóját és arculatát. Kutatja a legújabb trendeket és design irányzatokat, szabadidejében pedig szenvedélyének, a capoeirának hódol. A Red Button Marketingkommunikációs Ügynökség társalapítója és vezető kreatívja.

Írószerek és marketingtitkok I BeContent Podcast — E004

Kiss Csaba, marketingkommunikációs szakértő, reklámszakember. 2007 óta foglalkozik nagyvállalati integrált marketingkommunikációval, reklámtervezéssel és online marketinggel. 1999-ben szerzett középiskolai tanári oklevelet, 2003-ban Public Relations, 2007-ben online marketing diplomát. 2017-ben elvégezte a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA digitális marketing szaktanácsadó képzését. 2017-ben online kreatív játszótérként álmodta meg a marketingtitkok blogot, amelynek azóta is szerkesztője és szerzője. 2018 és 2021 között a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA digitális marketing szak oktatójaként Sas István Reklám és kreativitás kurzusát vitte tovább. Szabadidejében (amikor éppen nem blogokat szerkeszt) szívesen rajzol. Írószereket és régi, szeretgetős reklámokat gyűjt. 

ÉNMÁRKA ÉPÍTÉS A GYAKORLATBAN — E003

Ebben az adásban Jancsa Janival beszélgettünk. Jani burgerfanatikus, pizzaimádó, street food szakértő és gasztronómiai tartalomgyártó. Több, mint 10 éve kezdett el burgerekkel foglalkozni, amely érdeklődés aztán kibővült pizzákkal, grill ételekkel és street food fogásokkal is. Több díjnyertes étterem társtulajdonosa és kulináris vezetője.

Klasszikus vagy modern reklámok? — E002

Ebben az adásban Hegedűs Palival beszélgettünk, aki a Red Button és a Brand Venture Reklámügynökség alapítója. Közel 20 éve dolgozik marketingesként, szakmai tapasztalatát hazai FMCG vállalatoknál szerezte, majd ügynökségeknél kamatoztatta tovább. Szakterülete a trade marketing és kategóriamenedzsment megoldások. Az innovatív reklámok megszállottja, minden forrásból gyűjti az előremutató alkotásokat. Amikor nem az impulzus háromszögben tartózkodik, két kislányával kutat unikornisok után, vagy kikapcsolódásként fallabdázik, fut.

A Facebook és az Instagram halott? — E001

Ebben az epizódban Boroznaki Gergővel, a True to Sole, régiós marketing és e-comm stratégiájának felelősével beszélgettünk. Gergő karrierjét, aktuális marketing témákat és a leghatékonyabb online eszközöket vettük górcső alá.

#BECONTENT #BECONTENT #BECONTENT #BECONTENT

Ha úgy gondolod, hogy marketingesként te is szívesen szerepelnél a podcastünkben, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÍRJ NEKÜNK!

  Inkább felhívnál minket?

  Keress minket a +36 30 444 1892-es telefonszámon, ahol igyekszünk minden felmerülő kérdésedre válaszolni.


  Szívesebben írnál chaten?

  Chaten is kereshetsz minket. Írjál nekünk Messengeren és rövid időn belül válaszolni fogunk.


  Inkább küldenél egy emailt?

  Ha kényelmesebb számodra egy e-mailt írni, akkor várjuk leveledet a hello@contented.hu címre!


  Félted az adataid?

  Adataidat a GDPR előírásoknak megfelelően kezeljük és semmilyen esetben sem adjuk ki harmadik félnek.