Close
Type at least 1 character to search

Becontent marketing podcast

A Becontent Marketing Podcast adásaiban minden alkalommal aktuális marketing trendekről, marketing megoldásokról, szakmai hírekről és egyéb érdekességekről beszélgetünk vendégeinkkel. Ezenkívül természetesen szó van üzletről, munkaerővel kapcsolatos kérdésekről és említésre méltó kampányokról is. 

Ha nem szeretnél lemaradni, akkor iratkozz fel alábbi csatornáinkra!

Marketing Podcast epizódok

TUTTI JUICE STORY I BECONTENT PODCAST S02E05

A TUTTI JUICE egy beteljesült álom, a mi „szerelem termékünk”. – fogalmaz Mészáros Kinga és Jánosik Gergő, az alapítók. Két valódi karakter, egy nagyon valódi üzleti eredménnyel a hátuk mögött. Mindezt pedig szinte a semmiből építették fel. Nem mellesleg pedig már harmadik éve ügynökségünk ügyfelei. Imádjuk Kinga és Gergő dinamikáját és kendőzetlen őszinteségét, ahogy minden akadályt leküzdve haladnak a céljaik felé. Két nagyon inspiráló fiatal volt a vendégünk, egy különlegesen jól sikerült adásban.

SIPOSPACK STORY I BECONTENT PODCAST S02E04

Sipos Balázs a Sipospack Kft. marketing vezetője és második generációs tulajdonosa. A vállalkozás életében számos szerepet tölt be, nem csupán a marketing stratégiák tervezése és végrehajtása terén, hanem aktív részvétellel is kiveszi a részét a cég kereskedelmi tevékenységéből. Célja, hogy erősítse a családi vállalkozás piaci pozícióját, valamint bővítse és ápolja a külkereskedelmi kapcsolatokat. Több évtizedes sikerekre építve, Sipos Balázs újító megoldásokkal és komplex szolgáltatással alakította ki a Sipospack Kft. piaci jelenlétét. Ezenkívül komoly fejlesztéseket valósít meg a környezetbarát csomagolások népszerűsítése terén a vállalat partnereivel együttműködve.

Takács ákos Red bull és m15 I BECONTENT PODCAST S02E03

Takács Ákos a Red Bull Hungária Kft. egykori marketing géniusza, a Red Bull Pilvaker ötletgazdája és főszervezője. Nemrég úgy döntött, hogy saját vállalkozást indít. Cége M15 Project néven indult, egy összeszokott kis csapattal, akik kiegészülve stratégiai partnereikkel és alvállalkozóikkal, egészen nagy projektek lebonyolítására is alkalmasak.

I. Hungary Penshow I BeContent Podcast S02E02

2023 november 11-én, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az írószerek, tinták és papírok rajongóinak legjobban várt hazai rendezvénye. Különleges adásnak volt helyszíne a Contented office. Kiss Csaba és Pethő Sándor járt nálunk, akik különleges szenvedélyükről számoltak be. 

TikTok forradalom - A Gen-Z marketing I BeContent Podcast S02E01

Adásunk vendége Szabó Milán, a Deep Creative Collective videós tartalomgyártó ügynökség társalapítója és ügyvezetője. Fiatal generáció megszólítására specializálódtak. Csapatával jelenleg is több, milliárdos árbevételű cégnek segítenek megszólítani a fiatalokat.

Nincsenek trendek - Kozmikus ügyfélélmény I BeContent Podcast — E005

Jankó Mihály, marketingkommunikációs szakember, a vizuális kommunikáció megszállottja. Több tucat cégnek segített formába önteni a logóját és arculatát. Kutatja a legújabb trendeket és design irányzatokat, szabadidejében pedig szenvedélyének, a capoeirának hódol. A Red Button Marketingkommunikációs Ügynökség társalapítója és vezető kreatívja.

Írószerek és marketingtitkok I BeContent Podcast — E004

Kiss Csaba, marketingkommunikációs szakértő, reklámszakember. 2007 óta foglalkozik nagyvállalati integrált marketingkommunikációval, reklámtervezéssel és online marketinggel. 1999-ben szerzett középiskolai tanári oklevelet, 2003-ban Public Relations, 2007-ben online marketing diplomát. 2017-ben elvégezte a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA digitális marketing szaktanácsadó képzését. 2017-ben online kreatív játszótérként álmodta meg a marketingtitkok blogot, amelynek azóta is szerkesztője és szerzője. 2018 és 2021 között a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA digitális marketing szak oktatójaként Sas István Reklám és kreativitás kurzusát vitte tovább. Szabadidejében (amikor éppen nem blogokat szerkeszt) szívesen rajzol. Írószereket és régi, szeretgetős reklámokat gyűjt. 

ÉNMÁRKA ÉPÍTÉS A GYAKORLATBAN — E003

Ebben az adásban Jancsa Janival beszélgettünk. Jani burgerfanatikus, pizzaimádó, street food szakértő és gasztronómiai tartalomgyártó. Több, mint 10 éve kezdett el burgerekkel foglalkozni, amely érdeklődés aztán kibővült pizzákkal, grill ételekkel és street food fogásokkal is. Több díjnyertes étterem társtulajdonosa és kulináris vezetője.

Klasszikus vagy modern reklámok? — E002

Ebben az adásban Hegedűs Palival beszélgettünk, aki a Red Button és a Brand Venture Reklámügynökség alapítója. Közel 20 éve dolgozik marketingesként, szakmai tapasztalatát hazai FMCG vállalatoknál szerezte, majd ügynökségeknél kamatoztatta tovább. Szakterülete a trade marketing és kategóriamenedzsment megoldások. Az innovatív reklámok megszállottja, minden forrásból gyűjti az előremutató alkotásokat. Amikor nem az impulzus háromszögben tartózkodik, két kislányával kutat unikornisok után, vagy kikapcsolódásként fallabdázik, fut.

A Facebook és az Instagram halott? — E001

Ebben az epizódban Boroznaki Gergővel, a True to Sole, régiós marketing és e-comm stratégiájának felelősével beszélgettünk. Gergő karrierjét, aktuális marketing témákat és a leghatékonyabb online eszközöket vettük górcső alá.

#BECONTENT #BECONTENT #BECONTENT #BECONTENT

Ha úgy gondolod, hogy marketingesként te is szívesen szerepelnél a podcastünkben, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÍRJ NEKÜNK!

  Inkább felhívnál minket?

  Keress minket a +36 30 444 1892-es telefonszámon, ahol igyekszünk minden felmerülő kérdésedre válaszolni.


  Szívesebben írnál chaten?

  Chaten is kereshetsz minket. Írjál nekünk Messengeren és rövid időn belül válaszolni fogunk.


  Inkább küldenél egy emailt?

  Ha kényelmesebb számodra egy e-mailt írni, akkor várjuk leveledet a hello@contented.hu címre!


  Félted az adataid?

  Adataidat a GDPR előírásoknak megfelelően kezeljük és semmilyen esetben sem adjuk ki harmadik félnek.